Party's'cool's weg naar de top!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Hoi allemaal, ik ben Melissa van Party's'Cool en deze week is het mijn beurt te vertellen wat we deze week hebben meegemaakt.

Maandag 4 dec.

Zoals jullie misschien al weten ben ik ook juffrouw. Ik geef kinderen dansles en dat is echt superleuk. Ik ben al veel dingen aan het voorbereiden voor wat we gaan doen op de grote uitvoering. Alle kinderen zijn heel erg benieuw wat ze gaan doen qua dans, maar ik hou het nog lekker spannend voor ze, want ik ga het nog niet vertellen.

Dinsdag 5 dec.

Vandaag was het Sinterklaas dus ik heb elkker thuis met mijn familie gegeten. M'n kleine neefje van bijna twee jaar en mijn nichtje van acht weken zijn erg verwend door de Sint en de Pieten. Zelf heb ik een hele leuke pet gehad en een leuk truitje van de Sint

Afbeelding verwijderd door redactie
Kevin van Chipz

Zaterdag 9 dec.

Vandaag hebben Fabiënne, Vanessa en ikzelf geshopt voor Manon want die is morgen jarig.
Het was heel erg druk in de stad want iedereen ging natuurlijk kerstinkopen doen. We wisten echt niet wat we moesten kopen voor Manon, maar we hebben uiteindelijk een hele coole tas gekocht, die echt iets voor haar is.

Zondag 10 dec.

Vandaag moesten we optreden in Amersfoort voor KiKa. Het was echt super gezellig. Vooral omdat Manon vandaag jarig was.
Op de heenweg in de bus konden we het niet laten en hebben we gelijk het kado gegeven. Ze vond het echt super mooi, dus daar waren we blij mee. We moesten best lang wachten bij het optreden maar dat vinden wij niet erg want we bouwen overal wel een feestje.
Rick Brandsteder presenteerde de hele dag hij vertelde mij dat het de eerste keer was dat hij presenteerde voor kinderen en dat hij het echt super leuk vond.

Afbeelding verwijderd door redactie
Rik Brandsteder

Ook Just Bibi wat er dus het was erg gezellig. Als we even niks te doen hadden gingen we bij hun in de kleedkamer zitten of zij bij ons (samen met haar vriendje Kevin van Chipz).
Het optreden ging super goed. We hebben Let Go, Spread a Little Lovin? en Ai Oh Ah gezongen en het publiek was helemaal te gek. Na afloop hebben we handtekeningen uitgedeeld. Onze Party's'Cool-crew was er ook. Ze kwamen ons helpen bij de stand en de fans hadden weer hun super stoere Party's'Cool kleren aan. Ze hebben bovendien echt een heel mooi kado gegeven aan Manon; een hele mooie ketting met Sporty M erop. En Fabiënne, Vanessa en ik een superlieve KiKa beer; die is echt zoooooooo lief! Op de terugweg moesten we weer haasten want Manon ging nog uit eten en ik moest nog naar een verjaardag.

Tot de volgende keer!

Groetjes,
Melissa.