Win een DVD of CD van Westlife!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Onlangs is het achtste album van Westlife verschenen, welke de titel The Love Album kreeg. The Love Album is een collectie van de 11 meest memorabele liefdesliedjes aller tijden. Inmiddels is de eerste single van het album verschenen, The Rose. Shane, Mark, Nicky en Kian brengen wat romantiek de huiskamers in deze kerst. De groep koos hun favoriete liefdesliedjes en namen deze op tijdens hun Face To Face 06 Tour afgelopen zomer. Op het album werkten de mannen van Westlife samen met Steve Mac (die verantwoordelijk was voor 30 Engelse nummer één hits). Het album werd opgenomen in Londen, Dublin en Zweden. Samen met de Australische zangeres Delta Goodrem namen ze de single All Out Of Love op.

Hun vorige album Face to Face was het best verkochte album voor platenmaatschappij SonyBMG dat jaar. Er werden maar liefst 1,1 miljoen exemplaren van verkocht in slechts drie maanden tijd. In de acht jaar dat ze bestaan verkochten ze meer dan 35 miljoen platen over de hele wereld en hun singles haalden maar liefst 13 keer de nummer 1 positie. Ook verscheen onlangs de DVD Live at Wembley.

Afbeelding verwijderd door redactie

Een aantal lezeressen wonnen vorige week een Meet & Greet met de heren van Westlife. De reportage hierover kun je hier bekijken. Deze week geven we ook nog eens een aantal exemplaren van The Love Album en de DVD Live at Wemble weg. Om kans te maken op deze DVD of CD, bekijk de reportage van de Meet & Greet en geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie van de heren van Westlife komt als eerste de kamer binnen?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 27 december a.s.

Voor meer prijsvragen, kijk op de voorpagina!