Win kaarten voor Wilko Terwijn!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Wilko Terwijn wordt bewonderd om zijn grapdichtheid. Geen actualiteit gaat aan hem voorbij zonder zijn comedy commentaar. Niets ontziend fileert hij het jaar 2006 met zijn aparte kijk op alledaagse zaken. Niet bang voor een afwijkende mening of bizarre absurdistische wendingen neemt hij zijn publiek mee naar de rommelzolder van zijn geest.

Op alle podia van Nederland van groot festival tot kleine zaal heeft Wilko Terwijn gespeeld. Ook in Duitsland, Engeland, de VS en Zuid Afrika trad hij al meerdere malen op. Op televisie is hij naast zijn Oudejaars stand-ups en panelshows inmiddels bekend als de commentator van het steeds populairder wordende 'Pokerspel'. Radioluisteraars kennen Wilko natuurlijk van zijn vele bijdragen aan BNN United, Rob Stenders, Patrick Kicken en Giel Beelen.

Afbeelding verwijderd door redactie
www.wilkoterwijn.nl

WIN!

Wij mogen deze week namens CNR Entertainment kaarten weggeven voor Wilko Terwijn op 28 december a.s. Wil jij kans maken op deze kaarten? Stuur dan een e-mail naar prijsvraag@vrouw.nl met als onderwerp "Wilko". Vermeld in je e-mail je naam, adres, gebruikersnaam op Vrouw.nl en de datum van je voorkeur. Meedoen kan tot 27 december a.s.