Jaimie Vaes wil gaan voor 'natuurlijke aanpak': 'Fillers geven mij een ploffig gezicht'

Media door Alyssa

Jaimie Vaes heeft er nooit doekjes om gewonden dat ze regelmatig bij de botoxdokter te vinden is. In haar laatste column voor Grazia onthult ze zonder omhaal welke cosmetische ingrepen ze heeft ondergaan en door welke behandelingen ze nu voorgoed een streep trekt.

'Beauty begint bij voor jezelf zorgen'

Jaimie benadrukt dat schoonheid begint met goed voor jezelf zorgen. "Gezond eten, mijn porties groenten en fruit pakken, veel sporten en genoeg water drinken", legt ze uit. Daarnaast ondergaat Jaimie regelmatig schoonheidsbehandelingen voor haar lichaam en gezicht. “Ik ga elke week naar de bindweefselmassage, ben veel bezig met infrarood en lichttherapieën voor mijn huidconditie."

Prikjes hier en daar 

Ze geeft toe dat ze 'niet vies is van een prikje hier en daar'. "Al gebruik ik voor mijn gezicht alleen een beetje botox en Profilio. Dat zijn hyaloronzuur-injecties die je huid een vitamineboost geven. Met fillers ben ik een tijdje geleden gestopt, omdat ik vond dat ik door dat extra volume een ploffig gezicht kreeg."

Natuurlijke aanpak

Vaes erkent dat ze wel eens te ver is gegaan met fillers. "Ik heb bijvoorbeeld geen behoefte meer aan de fillers in mijn lippen zoals ik ze vroeger had." Tegenwoordig kiest de influencer liever voor een meer 'natuurlijke aanpak'. "Het hoeft niet allemaal meer zo opvallend te zijn."

De billen van Jaimie Vaes

Nu Jaimie door het leven gaat zonder opgespoten lippen, heeft ze nog wel flink wat filler in haar bilpartij zitten. "Sommige mensen hebben mooie, ronde billen van zichzelf, maar ik heb die helaas niet", legt ze uit. Daar heeft ze ook nooit een geheim van gemaakt. "Ik hoef geen grote, ordinaire bil, maar als je ergens niet helemaal happy mee bent, vind ik het geen probleem om de natuur een handje te helpen."

Lees ook: Oh oh.. Jaimie Vaes is niet blij met de docu van Lil' Kleine