Oh no! Na EOTB-Megan is nu ook Dennis Roos door de rechter veroordeeld

Media door Alyssa

Ai. Het lijkt erop dat Dennis Roos nu ook in de problemen zit! Na het gedoe met Megan Desaever, die veroordeeld werd wegens allerlei problemen met coronapremies, heeft de realityster nu ook een rechterlijke uitspraak tegen hem.

Openlijke geweldpleging

De ex van Megan bevindt zich ook in juridische turbulentie, zij het dus om andere redenen. Terwijl Megan met haar eigen gerechtelijke kwesties te maken heeft, wordt haar ex-liefje nu geconfronteerd met de harde realiteit van een veroordeling wegens openlijke geweldpleging.

Taakstraf 

Volgens Reality FBI heeft de rechter Roos veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Beelden van Dennis en voormalig Temptation Island-verleider Jonah van Utrecht die een YouTube-ster genaamd Mees Dix in elkaar sloegen en schopten, verspreidden zich snel op sociale media. Dit leidde tot de arrestatie van Dennis en Jonah.

'Het is uit de hand gelopen'

Later reageerde Dennis in een video zelf: "Wat ik meteen wil ontkrachten is dat wij met z’n tweetjes Mees tot op de grond hebben geslagen. Het begon in het rokershok van een club. Ik wilde gewoon een praatje maken en een beetje grappig doen. Ik vroeg toen iets normaal aan Mees en hij reageerde super uit de hoogte. Zo van 'waarom praat je tegen mij?' Hij deed exact hetzelfde bij mijn beste vriend. En dan is het inderdaad uit de hand gelopen."

De rechter dacht anders 

Volgens de realityster en Mees vielen ze allebei op de grond tijdens een één-op-één-gevecht, maar dat zou niet te zien zijn geweest op de beelden. "Dat gebeurde net voordat de video begon. Op een gegeven moment zat Mees bovenop mij en toen heeft een van mijn vrienden besloten om me te helpen." De rechter was het daar echter niet helemaal mee eens.

Dennis </3 Megan

Benieuwd naar wat er momenteel speelt tussen ex-geliefden Dennis en Megan? De blondine heeft onlangs een tipje van de sluier opgelicht over hun huidige situatie.

Lees ook: Aha! Luca legt uit waarom hij zijn exen 'angels' noemt in Ex on the Beach