Dit is wat jouw favoriete kleur over jou zegt

Lifestyle door Luna

Iedereen heeft een lievelingskleur, waarschijnlijk heb je die vroeger onbewust uitgekozen. Volgens psychologen staat je lievelingskleur in verband met je persoonlijkheid, dus laten we kijken wat jouw favoriete kleur over je zegt.

Wat is jouw favoriete kleur?

Zwart

Veel mensen zeggen vaak: “Zwart is geen kleur”, maar toch noemen veel mensen vaan deze kleur als er wordt gevraagd om hun favoriete kleur. Zij zijn vaak erg gevoelig en hebben een sterke wilskracht. Je bent erg afhankelijk en deelt graag liever geen details over je persoonlijke leven met andere.

Wit

De nette, georganiseerde personen. Ze zijn niet bang om zichzelf te laten zien en staan open voor meerdere opties. Ze hebben een sterke mening, maar pas op… Oordeel niet te snel. Jij vindt het belangrijk dat alles gestructureerd gebeurt.

Roze

Als je de favoriete kleur van een meisje vraagt, zullen ze snel antwoord geven met het antwoord ‘roze’. Dat is iets goeds, want je hebt dan waarschijnlijk een warm en vriendelijk karakter. Je geeft veel om anderen en hoopt dat je daar iets voor terugkrijgt. Onzekerheden laat je niet zien, maar je ziet altijd ruimte voor verbetering. Je hebt een jonge ziel en gedraagt je dan ook sneller zo.

Blauw

Blauw jouw favoriete kleur? Dan ben je een ware leider. Je hebt een sterkte ontwikkeling en gezond verstand. Jij bent super gevoelig maar komt vaak koel over. Zekerheid en orde vind jij belangrijk. Jouw doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen wordt vaak bewonderd door mensen en jij vind je carrière als belangrijk.

Groen

Jij bent de definitie van loyaal. Mensen komen als eerst naar jou voor advies. Jij houdt niet van ruzie en weet makkelijk hoe je de rust kan bewaren. Succesvol ben je, maar je kan er niet tegen als andere succesvoller zijn dan jij. Jij haat mensen die liegen en bent snel overprikkeld.

Paars

Jij bent heel creatief en helpt graag andere mensen. Je hebt veel respect, maar kunt vaak ook wel wat arrogant zijn. Een sterke eigen mening is wel aanwezig bij jou, en jij denkt vaak positief.

Rood

Rood, de kleur van de liefde. Dat blijkt, want jij bent erg vurig en duidelijk in je liefdes uitingen. Het enthousiasme spat van jou af en bent erg druk en actief. Stilzitten is niks voor jouw en plannen is helemaal jouw ding.

Geel

Jij straalt positiviteit uit en haalt het beste uit het leven. Mensen om je heen kijken op naar je positieve, intelligente en creatieve geest. Vrijheid vind jij belangrijk en jij kunt best wel onverantwoord zijn.