De leukste (en meest sexy) dingen om te doen met Halloween voor een spook-taculaire avond

Vrije tijd door Zita

Halloween komt er weer aan, en dat betekent griezelen. Halloween vul je op verschillende manieren in. Misschien organiseer je een gezellig avondje met vriendinnen, ga je naar een leuk Halloween feestje, of kijk je enge films en kruip je tegen je partner aan. Zoek jij nog leuke ideeën om te doen tijdens Halloween met of zonder jouw lover of vrienden? No worries, want wij hebben de leukste (en meest sexy) ideeën voor je op een rijtje gezet.

Dit kun je doen tijdens Halloween

Pompoenen uithollen

Wat is er nu meer Halloween dan een pompoen uithollen? Koop pompoenen, zorg voor een lepel en een scherp mes. Kijk op TikTok naar een tutorial of voor leuke ontwerpen om je pompoen uit te hollen. Zorg voor wat snacks en een leuk muziekje op de achtergrond en je hebt gegarandeerd een leuke avond, of je nu in je eentje bent of met anderen. Super leuk om te doen.

@bb.hetgroenehart

Halloween-film kijken

Hoe leuk is het om alleen of samen met iemand onder een dekentje te kruipen en een spannende film te kijken? Online staan er tal van Halloween, horror en thriller films waar je je hele avond mee kan vullen. Pak de snacks er maar vast bij, want dit is zeker een goed idee om je avond mee te vullen tijdens Halloween.

Selfcare Halloween avond

Wie zegt dat je met Halloween alleen maar moet griezelen? Halloween is ook een perfecte gelegenheid om een avondje selfcare te doen. Het is dan natuurlijk wel het leukst om de selfcare in Halloween thema te houden. Koop een griezelig maskertje, maar een leuke Halloween nail-art bij jezelf en kook een Halloween-achtige maaltijd voor jezelf.

Bij selfcare hoort ook jezelf verwennen, dus breng jezelf naar een hoogtepunt met de Cutie Ghost of Glowing Ghost Satisfyer. Doe wat kaarsjes aan, zet een smooth muziekje op en geniet van dit ultieme Halloween hoogtepunt. Of nóg leuker: vul het bad met een Halloween bruisbal en ga lekker in bad liggen, want de Cutie Ghost en Glowing Ghost Satisfyer zijn ook waterbestendig! Als dat niet griezelig lekker is..

Halloween lekkers maken

De herfst, en dus ook Halloween, zijn de perfecte gelegenheid om lekkere, herfstachtige dingen te maken. Denk aan een pumpkin spice latte, cinnamon rolls of heerlijke pompoensoep. Het is dan misschien niet zozeer griezelig, maar wel héél lekker. Dus schrijf alle ingrediënten op die je nodig hebt en verwen jezelf en je vrienden of partner met deze lekkere dingen!

Lees ook: Dit zijn de leukste snacks om te maken voor Halloween