Dé must haves van dit najaar!

Vrije tijd door Djamila

Wanneer de zomer op z’n einde komt en de dagen weer wat korter en kouder worden zijn er gelukkig nog genoeg dingen waar we ons op kunnen verheugen. Van de gezellige feestdagen tot de nieuwe najaarsmode; er is genoeg leuks wat op de planning staat. En laten we eerlijk zijn, we kunnen ons stiekem ook zeker verheugen op de knusse dagen samen. Lekker de gordijntjes dicht, kaarsjes aan en ongegeneerd een foute serie kijken. Ook iets waar we ons op kunnen verheugen zijn alle nieuwe releases en lanceringen van producten, want het najaar is traditiegetrouw het moment waarop dit gebeurt. Welke dingen wij graag op ons verlanglijstje zetten? Lees snel verder.

September is Apple iPhone 16 maand 

Inmiddels is het wel een traditie dat in september er een lancering van Apple producten plaatsvindt. Ook dit jaar is dat weer het geval, we zijn inmiddels al bij de iPhone 16 aanbeland. En overweeg je de iPhone 16 te kopen? Dan lijkt dat voor dit najaar een zeer verstandige keuze. Deze iPhone van Odido is echt weer een enorme stap naar voren ten opzichte van de vorige edities. Denk aan een betere vormgeving, snellere en langer meegaande batterij en een fantastisch besturingssysteem. Maar waar vooral de verbetering in zit, is in de camerakwaliteit. Deze camera’s zijn onevenaarbaar met z’n voorgangers, en de verbeteringen zitten ‘m vooral in de geïntegreerde Apple AI opties. Dus wil je écht veel likes op social media, dan is de iPhone 16 zeer het aanschaffen waard.

Lekker retro met o.a. de Adidas Samba

We zagen ze al een tijdje aankomen maar we kunnen er nu helemaal niet meer omheen; de Adidas Samba’s. Een trend die niet te missen is in het straatbeeld. Maar de Samba is niet de enige uitvoering die hoge ogen gooit, er zijn meer schoenen die ontzettend populair zijn maar allemaal van Adidas en de retro uitvoering. Denk aan de Adidas Campus en ook de Spezial zijn enorm in opkomst. Maar één van deze exemplaren aanschaffen is toch wel een must do voor dit najaar. Dit uiteraard gecombineerd met hoog opgetrokken retro sokken, en je bent weer helemaal klaar voor het najaar.

Kunst kiezen 

Kunst is iets wat geen tijd en trend kent, maar toch is het wel iets wat steeds populairder wordt om in te investeren. Ook voor jongeren en mensen die normaliter geen kunst zouden kopen. Kunst wordt daarmee toegankelijk voor een groot publiek en daarnaast een beleggingsalternatief voor aandelen, die vaak zeer onzeker zijn qua koers. Kunst is helemaal hip en zien we daarom in iedere interieurstijl terug. Dus van een klassieker tot een upcoming artist, investeren in kunst is iets wat dit najaar in ieder interieur een must is.

Kortom, het najaar van 2024 belooft weer vol te zitten met mooie en nieuwe zaken. Nieuwe trends en ontwikkelingen maar ook oude bekenden die weer terugkomen. Ga voor de spullen die passen binnen jouw smaak en je zult zien dat je een prachtig geheel kunt samenstellen. Veel plezier!