⁠⁠Deze vrouw kan met haar borsten borden vasthouden en zelfs een glas wijn inschenken

Media door Juliët

Heb je ooit gehoord van zandzakborsten? Whitney Ainscough (30) is content creator en kan met haar borsten borden en een fles Vimto ermee vasthouden. Hoe? Lees gauw verder!

Deze vrouw kan van alles met haar borsten

Whitney heeft met haar recente talentontdekking, veel mensen in rep en roer gebracht. De vrouw woont samen met haar vriend, drie kinderen en twee honden. Ze is content creator en onthulde laatst dat ze dankzij haar 'zandzakken' borden, zakken chips en zelfs een fles wijn kan vasthouden. De brunette heeft dit vastgelegd op video en droeg onder haar topje geen beha. Terwijl ze in de keuken stond, ging ze kijken welke huishoudelijke artikelen ze zou kunnen vasthouden.

Allereerst pakte ze een fles reinigingsspray onder haar borsten en dit werd gevolgd door een grote verpakking chips. Na deze succesvolle pogingen kon ze ook nog een fles Vimto vasthouden en een fles wijn. Een ding is zeker, Whitney was hysterisch over haar succes. Maar dit was nog niet alles, want ze kon er ook nog een drankje mee inschenken. De vrouw grapte al dat ze zo serveerster zou kunnen worden in een restaurant.

Verbazing

De TikTok-video werd geplaatst onder de gebruikersnaam @itsmebadmom en heeft voor veel verbazing gezorgd. Na 16 uur was de video al meer dan 67.000 keer bekeken. Gebruikers waren onderste boven en ze lieten dit dan ook maar al te graag in de reacties weten: "Je bent zo echt en grappig." Een andere gebruiker vond haar een legend. Een ding is zeker Whitney haar dacht kon niet meer stuk.

 

vrouw

 

Slap

Net als Whitney zijn er veel meer vrouwen met wat slappere borsten. Dit is heel normaal. Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot het verslappen van het borstweefsel. Dit kan komen door zwangerschap, gewichtstoename of verlies, veroudering of levensstijl. De huid raakt uitgerekt en daardoor gaan je borsten hangen. Gelukkig hebben wij tips voor je, zodat je weer steverige borsten kunt krijgen. Zo zijn er verschillende oefeningen die je kunt doen. Denk aan push-ups en borstoefeningen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig aan lichaamsbeweging te doen. Ook het dragen van een goed passende bh met voldoende ondersteuning moet je niet vergeten. Drink voldoende en eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten en collageen.

Het is is belangrijk om te onthouden dat schoonheid in vele vormen en maten komt en dat het hebben van slappere borsten volkomen normaal is als we ouder worden.