Oeh! Olcay Gulsen heeft een nieuwe (steenrijke) vriend en dit is hem!

Media door Zita

Olcay Gulsen is inmiddels al een tijd uit elkaar met haar ex Ruud de Wild. Een tijdje terug werd zij zoenen gespot met een andere man en ja hoor, het is nu echt duidelijk: deze man is haar kersverse vriend. Dat bevestigt Olcay, cute! We willen natuurlijk maar één ding weten: wie is deze nieuwe vriend van Olcay?

Nieuwe vriend Olcay Gulsen

We zijn superblij voor Olcay, maar we willen natuurlijk ook heel graag weten wie deze man is. Olcay wil zelf niet veel kwijt over haar nieuwe lover, maar op Instagram deelt ze een lieve vakantiefoto samen met Eelko van Kooten. Maar wie is deze mysterieuze Eelko eigenlijk? Eelke is een steenrijke muziekmiljonair die een schat vermogen van 155 miljoen heeft. Hiermee staat hij ook in de Quote 500. Eelko was de manager van Martin Garrix, Afrojack en SamFeldt en hij is de zoon van Willem van Kooten, alias Joost den Draaijer.

Break-up Olcay en Ruud

In de zomer van vorig jaar maakten radio-dj Ruud de Wild bekend dat hij al maanden uit elkaar was met Gulsen. De media speculeerden hier namelijk al langere tijd over, maar Ruud bevestigde dit uiteindelijk: “We weten het al maanden, maar we zijn weer heel goed met elkaar. Ik hou zielsveel van haar en zij van mij. Alleen we zijn ermee gestopt en daar hebben we goede redenen voor.” Olcay en Ruud hadden samen ook een documentaire die te zien was op TV. Dit was een serie met zes afleveringen waarin we zagen hoe zij met elkaar om gaan, waarin ze van elkaar verschillen en hoe ze elkaar aanvullen. Op het eerste gezicht leken zij niet voor iedereen een match. Hoewel ze het een aantal maanden met elkaar hebben volgehouden, hebben ze uiteindelijk toch besloten om uit elkaar te gaan.

Lees ook: Ruud de Wild en Olcay Gulsen niet langer samen: "tijd nodig voor onszelf"

Nieuwe liefde?

Volgens Ruud had hun relatiebreuk niks te maken met de nieuwe liefde van Olcay en hebben ze geen ruzie. "Maar op een gegeven moment ben je zo overprikkeld door dingen die je meemaakt of hebt meegemaakt. Dan is het tijd om even op adem te komen en dat willen we zonder elkaar doen,” vertelde Ruud. Ondanks dat ze on good terms uit elkaar zijn gegaan, was Ruud natuurlijk wel heel verdrietig. Wel riep hij mensen op om geen berichtjes naar hem te sturen, zodat hij de break-up goed kon verwerken.