Stickers: waar kun je ze voor gebruiken

Lifestyle door Djamila

Met stickers kan je veel kanten op. Of je nu iets wil versieren, opknappen of markeren, met gepersonaliseerde stickers kan je heel veel! Hoe leuk is het om jouw ontwerp, naam of foto op een sticker te hebben! Hiermee maak je het persoonlijk en kleed je iets helemaal leuk aan. Lees verder over wat je allemaal met stickers kunt doen!

Spullen personaliseren

Je kunt je stickers laten drukken om een gepersonaliseerde touch te geven aan jouw spullen. Denk bijvoorbeeld aan je waterfles, laptop en notitieboeken. Zo maak je jouw persoonlijke spullen niet alleen veel leuker, maar weet je meteen dat het jouw item is! Je kan bijvoorbeeld je waterfles vol plakken met stickers van bloemen of hartjes, maar natuurlijk ook logo’s van artiesten waar je fan van bent of foto’s van je huisdier. Zo laat je jouw afdruk achter op je spullen, daar waar je altijd vrolijk van wordt!

Sticker met naam

Niet alleen je eigen spullen kan je beplakken, maar natuurlijk ook die van je kinderen! Superhandig om de naam van je kind op zijn of haar items te plakken, zodat het op school of sportclub niet kwijt kan raken of verwisselen met spullen van een ander kind! Een sticker ontwerpen kan dus op vele manieren, niks is te gek! Het ziet er leuk uit en heeft een handige functie. Kies uit vele vormen en maten of bepaal je eigen vorm door je persoonlijke ontwerp toe te voegen. Op deze manier maak je alle spullen weer een feestje om naar te kijken en te gebruiken.

Cadeautjes inpakken

Naast het aankleden van je eigen spullen, kan je stickers ook mooi gebruiken bij het inpakken van cadeautjes. Denk aan bedank cadeautjes voor de juf of meester, maar ook geslaagd-, verjaardag- of kerstcadeautjes! Door de stickers ziet het er meteen helemaal feestelijk uit! Je kunt ook de cadeautjes zelf aankleden met stickers, zoals een mooie kaars of een fles drank. Ontwerp bijvoorbeeld een label wat je over het product kan plakken. Met de naam van de ontvanger erop wordt het cadeau meteen persoonlijk en geef jij een leuk geschenk. Je kunt er alle kanten mee op!

Spullen opknappen

Je kunt stickers ook makkelijk gebruiken voor het opknappen van je spullen. Bijvoorbeeld over je verkleurde telefoonhoesje, met een aantal leuke stickers is die weer zo goed als nieuw én ziet er weer een stuk vrolijker uit! Bij saaie en eentonige spullen zoals de potten in de keuken of mappen in de administratie wordt het met vrolijke en persoonlijke stickers het weer leuk om naar te kijken en te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld labels maken van de thee-, koffie- of suikerpot. En op een regenachtige dag kan je al je kruidenpotjes mooi labellen en ordenen zoals je dat altijd al wilde, hoe handig is dat!