⁠⁠Dit zijn de modekleuren van deze zomer

Fashion door Juliët

Sun! Een ding kunnen we je vast meegeven, het wordt een stijlvolle zomer. Maar wat worden eigenlijk de modekleuren? De kleuren lopen uiteen van oranje tot sorbetgele accenten. Lees gauw verder en kom erachter in welke kleuren jij de mensen spot deze zomer!

 

Dit zijn de modekleuren van deze zomer

 

1. Babyblauw

Deze tint is helemaal in deze zomer. Een hele zachte en frisse kleur en vooral heel romantisch. Op allerlei manieren kun je babyblauw combineren. Van gestreepte blousjes tot lichtblauwe broeken. Laat de kleur spreken door hem met wit of roze te combineren.

 

2. Sorbetgeel

Deze kleur wil je het liefste elke zomersedag dragen. Dat je dat ene jurkje in deze kleur uit de kast trekt begrijpen wij maar al te goed. Door deze trendkleur breng je genoeg kleur in je looks en het ziet er daardoor erg chic uit. Heb jij al een kledingstuk in deze kleur?

 

3. Kersenrood

Deze chique tint belooft wat deze zomer. Je valt wel op dat is één ding wat zeker is. Rode kleding geeft je look een boost. Het geeft je happy feelings. Wij geven je bonuspunten als je een volledige look in deze kleur neemt.

 

4. Oranje

Nee oranje is niet alleen voor koningsdag. We gaan er deze zomer lekker mee door. Oranje trekken we dit jaar uit de kast. Oranje is een vrolijke, warme en aardse kleur. Je wordt er niet alleen blij van, maar je krijgt er ook energie.

 

5. Wit

Met wit zit je altijd goed. Deze kleur komt elke zomer weer terug. Trek als je witte jurkjes, bikini's en broeken maar uit de kast, want deze look ga je gerandeerd tegenkomen deze zomer.

 

6. Pistachegroen

Een nieuw kleurtje in het rijtje modekleuren: pistachegroen. Naast de populaire chocoladereep met pistache, is nu ook de kleur mega populair. Scoor items in deze frisse kleur. Wij zijn in ieder geval fan!

 

7. Houtskool grijs

Misschien wel de meest simpele kleur, maar toch een die in dit rijtje past. We hebben het over houtskool grijs. Maar hoe combineer je deze kleur? Doe dit met andere grijze items. Dit maakt je outfit helemaal compleet.

 

 

8. Perzik

We sluiten het rijtje af met perzik. Deze zomer gaan we allerlei perziktinten voorbij komen. Het is misschien niet de meest makkelijke kleur, maar je kunt hem zeker subtiel combineren met andere kleuren. Het draait bij deze trend echt om combineren.

 

Welke modekleur is jouw favoriet?