Deze sterrenbeelden horen thuis in een datingshow

Liefde door Maya Luz

Wie houdt er nou niet van een goede datingshow? Van die televisieprogramma's waarbij je heerlijk weg kan zwijmelen of juist op het puntje van je stoel zit door alle drama. Sommige sterrenbeelden zijn gewoon gemaakt om aan zo'n show mee te doen. Dit zijn de drie sterrenbeelden die thuishoren in een datingshow.

Lees ook: Wat vinden we van leeftijdsverschillen in relaties?

Sterrenbeeld #1: Tweelingen

Camera's zijn simpelweg dol op Tweelingen. Dit sterrenbeeld is erg geschikt voor reality tv omdat ze ontzettend nieuwsgierig zijn, maar ook erg onvoorspelbaar. Je weet nooit wat ze zullen doen of zeggen. Ze kunnen goed spreken, zijn charmant en spontaan. Dit maakt ze ongetwijfeld een favoriet onder fans van de datingshow waar ze aan meedoen. Ze zullen daarnaast waarschijnlijk ook een erg succesvolle deelnemer zijn. Tweelingen zijn tenslotte erg goed in communiceren. Ze zullen duidelijk zijn over wat ze wel en niet zoeken in een partner. En door hun spontaniteit zal iedere potentiële match ongetwijfeld voor ze vallen.

Sterrenbeeld #2: Leeuw

Leeuwen leven voor de spotlights. Ze houden van aandacht en zijn daardoor een geweldige kandidaat voor een datingshow. Ze zullen er alles aan doen om de aandacht van de camera's en die van de andere deelnemers naar zich toe te trekken. Een Leeuw zal bijvoorbeeld bijzondere uitspraken doen die nog jarenlang gequote kunnen worden. De Leeuw wordt een onmiddellijke fan favorite. Verder is het moeilijk om het hart van een Leeuw te verorveren, maar zodra ze gevoelens hebben, zijn ze helemaal in de wolken. Ze tonen hun liefde met grote gebaren. De Leeuw zal dus in iedere scène waarin ze in beeld zijn opvallen. Je kan simpelweg niet om dit karakter heen.

Sterrenbeeld #3: Vissen

Vissen zijn emotionele types. Dit maakt ze perfect voor een datingshow. Ze voelen veel empathie en compassie en zijn erg romantisch. Dit is het sterrenbeeld waarvoor je gaat hopen dat ze hun ware liefde vinden. Dit sterrenbeeld wordt direct verliefd. Het is bij hen eigenlijk altijd liefde op het eerste gezicht. En wat wil je bij een datingshow nog meer dan dat? Ze zijn erg dromerig en houden van romantische dates. Dit datingprogramma kan met hen in de cast dus zeker een mooi liefdesverhaal tonen. Hiervan ga je als kijker spontaan met je benen trappelen. Je krijgt er gelijk vlinders van! Omdat Vissen ook emotionele types zijn, zullen ze zich niet inhouden wanneer iemand hun hart breekt. De Vissen geeft je dus alle romantiek, maar ook alle drama. En om heel eerlijk te zijn, dat is precies waar een datingshow om draait!