Hotdogs in verschillende steden
Een hotdog? Dat is toch een lange knakworst in een zacht langwerpig broodje, ingestopt onder een laagje ketchup en een laagje mosterd? Hoewel het zon algemeen begrip lijkt, hebben veel verschillende steden een hele eigen variant op de hotdog bedacht.
Baltimore: twee plakken gebakken ham, zuurkool, een hotdog en mosterd op een zacht bolletje.
Boise: gepofte aardappel met bieslook, snippers bacon, een hotdog en zure room.
Chicago: maanzaad brood met uien, relish, mosterd, tomaten, augurk, groene peper en paprika.
Cincinnati: hotdog met gehaktsaus en kaas.
Denver: hotdog met zure room, relish, uien en groene paprika.
Des Moines: hotdog met mayonaise, tomaten, mais en uien.
Honolulu: hotdog met mayonaise, relish en sterfruit.
Kennebunkport: een salade mengsel met hotdog en groenten op een zacht broodje.
Las Vegas: hotdog met gehaktsaus, kaas, guacamole, uien, jalapeños en mosterd.
Los Angeles: hotdog op een zacht geroosterd broodje met mayonaise, witte kool, rode kool, uien en sesamzaad.
Memphis: twee hotdogs met mosterd, uien en augurk.
New Orleans: een hotdog met een mengsel van onder andere bacon, ui, groene paprika, tomaten, olijf olie en wat kruiden.
New York: hotdog met zuurkool en mosterd.
Pittsburgh: kaas, hotdog, salade en friet.
Portland: naan brood, zuurkool, hotdog, rode uien, augurk, komkommer en groene paprika.
San Antonio: tortilla, guacamole, hotdog, gebakken rode en groene paprika, gebakken uien en zure room.
San Francisco: knoflooksaus, hotdog, radijs, komkommer, wortel en basilicum.
Santa Fe: bruine bonen, hotdog gerold in spek, gebakken uien en paprika, mayonaise en groene peper.
Seattle: geroosterd zacht broodje met zure room, hotdog, mosterd en gebakken uien.
Tampa: hotdog met mosterd, mayonaise, ketchup, augurk, ananas en chips.