Cliffhanger GTST komt eraan

Celebs door Redactie Ze.nl

De personages gaan erheen voor een welverdiende rust, maar GTST zou GTST niet zijn als er niet heel snel een einde komt aan die rust. Ze zullen wensen dat ze nooit naar Turkije waren gegaan...
Jack en Charlie komen in aanraking met een onbekende man die hen al langer in de gaten blijkt te houden. Hij heeft het slechtste met ze voor en Jack gaat een confrontatie niet uit de weg. Waarschijnlijk zal baby JJ het centrale punt worden en kan Charlie haar geheimen uit het verleden niet langer verborgen houden.

De opnames waren voor de acteurs niet alleen maar werk, vooral niet voor Lieke van Lexmond (Charlie) en Mark van Eeuwen (Jack). Zij zijn namelijk sinds kort in het echte leven ook een stel en konden tussen de opnames door heerlijk van elkaar genieten. Lieke: "We leren elkaar steeds beter kennen."

Volgens de 26-jarige actrice heeft hun relatie geen invloed op het werk: "We willen mooie dingen blijven neerzetten. En dat geeft tijdens het acteren juist meer verdieping. Zelfs als we ruzie spelen, voelen we dat echt."

Het is voor de twee wel wennen dat heel Nederland zich ermee bemoeit: "Maar de meeste mensen reageren echt hartstikke leuk hoor. Ze respecteren het dat we ons eigen ding hebben en wij blijven gewoon oprecht. Het is voor ons ook het belangrijkste om dicht bij ons eigen gevoel te blijven, ook naar de buitenwereld toe."