Thijs Boermans vervult zijn grote droom: 'Kom lekker eten lieve mensen'

Media door Alyssa

Thijs Boermans heeft een sprong in het diepe gewaagd en zijn droom waargemaakt. De acteur heeft namelijk zijn eigen restaurant geopend. Na maanden van zwoegen en plannen was het eindelijk zover: afgelopen donderdag werden de deuren van Nonna feestelijk geopend.

Zien we Thijs in de bediening? 

"De insteek is om het heel gemoedelijk en huiselijk te maken. En vooral familiaal. En dat is écht gelukt. Ik ga hier sowieso op de leuke dagen staan. Dus sowieso vrijdag en zaterdag", vertelde hij met een grote glimlach tijdens de opening aan RTL Boulevard.

Support van Anna Nooshin

Als hem wordt gevraagd of zijn baby momma Anna Nooshin hem support vertelt hij: "Anna is een hele goede zakenvrouw, maar ze heeft geen ervaring met restaurants. Gelukkig houdt ze wel van Italiaans eten. Ze is vooral gek op haar moeders pasta, en die gaan we hier proberen na te maken." Wat een lieve touch!

Virtuele tour

De acteur nam zijn volgers op Instagram mee achter de schermen van de renovatie van Nonna. Met trots deelde hij een sneak peek van het prachtige resultaat. "Het is een fantastische dag vandaag", begon Thijs zijn video. "Vandaag is voor mij een van de belangrijkste dagen, na Nala natuurlijk", lachte hij. "Vandaag is de officiële, besloten opening", vertelde hij trots. Daarna volgden allerlei voor- en na-beelden, en nam Thijs zijn volgers mee op een virtuele tour door zijn restaurant.

'Kom lekker eten'

"Ik had mij geen mooier eerste restaurant kunnen wensen dan dit", vertelde hij stralend. "Dus kom lekker eten lieve mensen. Nonna is geopend op Jan Pieter Heijestraat 110!" Well, let's go!

Meer op Instagram

Lees ook: Zien: Oeps! Thijs Boermans in de problemen: 'Ik zag wazig van de pillen'