Winter Vol Liefde-Amy Rose en Saul onthullen geslacht van hun baby

Media door Alyssa

Op de besneeuwde hellingen van de Zwitserse Riederalp bloeide er liefde op tussen Amy Rose en Saul tijdens het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. De twee zijn inmiddels onafscheidelijk. Cute! En er is meer goed nieuws: de eerste Winter Vol Liefde-baby is op komst!

Zwangerschapsupdates

Amy Rose deelt regelmatig zwangerschapsupdates op haar Instagram-pagina: foto's van haar groeiende babybuik en inkijkjes in haar zwangerschapservaringen. Maar het geslacht van de baby hielden de Winter Vol Liefde-kandidaten nog geheim. Tot nu!

Roze hartje

Op Instagram deelt Amy Rose een video waarin zij en Saul aan hun dierbaren vertellen of ze een jongetje of meisje verwachten. Het roze hartje onder de video verklapt al veel: Saul en Amy Rose worden papa en mama van een meisje.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

 

Wens voor moederschap

In een interview met Grazia vertelde Amy al eerder over haar grote wens om moeder te worden. "Het zou heel mooi zijn als we ooit in de toekomst een kindje krijgen, als ons dat gegund is natuurlijk."

Opluchting 

De relatie tussen de twee deelnemers van de populaire winterse spin-off van B&B Vol Liefde belandde na de opnamen in een sneltreinvaart. Vlak voor de aftrap van de allereerste aflevering van Winter Vol Liefde, ontdekten de twee dat Amy Rose zwanger was. Voor Saul was het een grote opluchting toen ze eindelijk het heuglijke nieuws met de wereld mochten delen. "Het was best moeilijk om het voor ons te houden", vertelde hij destijds in een interview met RTL Boulevard.

Lees ook: Zien: Van B&B Vol Liefde naar Expeditie Robinson: 'Deze deelnemer waagt zich aan het avontuur'