Deze sterrenbeelden hebben waarschijnlijk een break-up in 2024

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Ben jij nog hartstikke gelukkig met jouw liefje en zijn jullie hartstikke verliefd op elkaar? Wat cute! Wanneer je in love bent, denk je natuurlijk niet aan uit elkaar gaan, maar déze sterrenbeelden moeten volgens de planeten oppassen, want dit jaar zou er voor hen zomaar een break-up om de hoek kunnen staan...

Sterrenbeelden break-ups in 2024

In veel gevallen staat er in de sterren al geschreven of jij en je partner (star sign wise) een match zijn of niet. Voor veel mismatch koppels is het in het begin allemaal leuk en aardig, maar na een tijdje kan de liefde snel doodbloeden. Heel gezellig is het niet, maar helaas wel de harde realiteit.

Volgens Michelle Bell, bedenker van de astrologie app Cosmic Fusion, zijn er drie planeten die je kunnen helpen om tot nieuwe revelations te komen. "Saturnus wordt gezien als de planeet van karma, limieten en structuur", vertelt Michelle aan Bustle. "Wanneer Saturnus uitdagende aspecten vormt voor persoonlijke planeten als Venus of Mars, kan dit een periode van beproeving en herstructurering van relaties betekenen.” Ook Uranus en Pluto zijn planeten die voor veranderingen en shifts of mindsets kunnen zorgen. Interessant! Maar welke sterrenbeelden krijgen misschien een break-up voor de kiezen dit jaar?

Leeuw

Door de stand van de "break-up" planeten kan het zijn dat de Leeuw het dit jaar uitmaakt met zijn of haar partner. Dit zou komen omdat de Leeuw zich niet emotionally fulfilled voelt met de partner. Dit teken heeft erkenning, loyaliteit en stabiliteit nodig in een relatie en door alle disrupties die Uranus dit jaar met zich mee brengt, wordt dit hevig verstoord. Volgens Bell is het verstandig om dit jaar je individualiteit te beschermen als Leeuw, om zo het beste door een eventuele break up te komen.

Schorpioen

Ook de Schorpioen gaat het misschien moeilijk krijgen in 2024. Door de stand van de planeten lijkt het erop dat dit teken door veel emotionele gebeurtenissen gaat in een relatie, die niet heel gezond zijn. Gelukkig helpen de planeten de Schorpioen door verschillende gevoelens los te maken en nieuwe inzichten te geven.

Vissen

Door de stand van de planeten en door Pluto en Saturnus in retrograde zullen er veel veranderingen plaatsvinden voor de Vissen. Dit teken is nu misschien heel gelukkig met haar partner, maar door de retrogrades komt dit allemaal in opschudding. Het kan namelijk maar zo zijn dat je tijdens deze periodes je partner de meest vervelende persoon op aarde vindt. Een sterke relatie blijft staan, maar het is ook mogelijk dat er wat break-ups gaan plaatsvinden...