Dit waren de meest beschamende dingen op de middelbare school

Werk & studie door Juliët

De middelbare school, die goede oude tijd. We kunnen niet ontkennen dat we ons soms toch lichtelijk schaamden. Met name de brugklas. We hebben vast allemaal wel eens wat meegemaakt wat ons altijd bij zou blijven. Lees gauw verder en kijk of je een van de meest beschamende dingen herkent.

 

Dit waren de meest beschamende dingen op de middelbare school 

 

1. De rugzak

Had jij een Eastpak? Je weet wel die rugzak die je dan supe laag droeg. Oh ja en niet vergeten, op één schouder. Heel creatief maakte je van de E een L, zodat ere Lastpak stond.

 

2. Je crush 'toevallig' tegenkomen

Had jij een middelbare school crush? Je ging dan super sneaky even kijken waar hij of zij les had. Even het rooster achterhalen en dan kwam je diegene toevallig tegen.

 

3. Stiekem drank halen

Stiekem met je vriendinnen drank halen en dan zitten in een parkje voordat je naar het schoolfeest ging. Niemand die je zag.

 

4. Schoolfeesten

Over schoolfeesten gesproken. Deze konden ook nog wel eens vrij gênant zijn. Iedereen zoende met iedereen. Oh ja en er liep altijd wel eentje tussen die totaal niet tegen drank kon. Jij toevallig zelf?

 

5. Schoolfoto's

De schoolfoto's! Je weet wel die foto's waar jij altijd even charmant op stond. Het beste aan de foto's is nog wel dat je de transformatie goed kan zien van begin tot eind. Jeetje wat een verschil!

 

6. Doorlekken

Niet dat je je moet schamen voor je ongesteldheid, maar doorlekken is absoluut geen pretje. Jij had dan ook vaak op de middelbare school dit als reden, zodat je niet met gym mee hoefde te doen. Gelukkig begreep je docent je altijd en kon je lekker naar huis.

 

7. Verkeerde klas

Whoopsie daar stond je dan in de verkeerde klas. Waar zat je toch met je gedachten? Alles lijkt ook zo erg op elkaar.

 

8. Kluisje beplakken

 

9. Je etui onder kliederen

Je hele etui zat altijd onder op de middelbare school. Er stonden orginele teksten op van "Hey schat, alles goed?" of "Hey, leuk etui!".

 

10. Bijnamen bedenken

Jij bedacht altijd de meest orginele bijnamen. Samen met je beste vriendin zat je te roddelen in de pauze over wat 'Kikkertje' had gedaan.

 

11. Voorover gebogen docent

Ja heerlijk jij kreeg altijd het achterwerk naar je toegedraaid als een docent voorover boog om een klasgenoot te helpen. Fijn, heel fijn!

 

12. Altijd te laat komen

Ja jij was weer eens te laat, want je wilde natuurlijk niet al je boeken meenemen. Je stopte ze in je kluisje, maar vergat hierbij dat je altijd naar je kluisje moest hollen om weer bij de boeken te komen. Oops!